生活點滴, 隨筆速寫, 我繪
Comments 2

Soypresso 二吉軒寫生

My interpretation of the interior of Soypresso, I added a bit of personal touch. I really like the colourful wooden stripes table top, the hanging green plants on the wall and also the geometric radiant shape wooden light hanging from the ceiling.

在Soypresso豆品店內部的寫生,加了一點自己的詮釋。 真的很喜歡那彩色的木製條紋桌面,掛在牆上的綠色植物以及幾何發射狀的木製天花燈。

#agnesleungstudio

#agnesleungillustration

1 則迴響

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s